۱۳۸۷ اسفند ۲۵, یکشنبه

همبرگر مکزیکی

همبرگر مکزیکی

1 پیمانه سس سالسا
1.5 پوند گوشت چرخ کرده
6 برش پنیر
6 عدد نان ساندویچی یا همبرگری
کمی نمک و فلفل سیاه برای عطر و طعمش

یک توضیح بدم که سس سالسا بستگی به خود شما دارد که چقدر تند باشد
یک توضیح دیگر بدهم که یک جدول تبدیل واحد ها را همین بغل گذاشتم خودتان ضرب و تقسیم کنید ببینید 1.5 پوند چند گرم میشود. من فکر میکنم بشه سه چارک و یک سیر کم.
یک توضیح دیگر هم بدهم که برشهای پنیر پوست پیازی نباشند یعنی با دست و دلبازی بخرید که آدم مزه پنیر را بفهمد (این شد سه تا توضیح)

خوب خیلی ساده گوشت و نمک و فلفل و سس سالسا را با هم قاطی کنید، یک کم بمالید. گوشت را میگویم. بعد مثل شامی های خودمان شش تا درست کنید و با حرارت متوسط حدود 10 دقیقه آنها را بپزید. روغن نمیخواد، چاق میشوید. خوب که اینور و آنورش سرخ شد و پخت، برش پنیرها را روی آنها بگذارید. یک کمی که صبر کنید شل میشوند. اوکی نرم میشوند.
هیچی دیگه آماده است. برای تزینش هم خودتان سلیقه به خرج دهید.
هرکس درست کرد. عکس بگیرد برایم بفرستد تا عکسش را هم در سایت قرار دهم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر