۱۳۸۷ اسفند ۲۹, پنجشنبه

آش انار

خیال نداشتم که دستور غذاهای ایرانی را بنویسم، ولی خوب یکی از دوستان لطف کرد و چندتایی دستور غذای ایرانی فرستاده که کم کم از آنها استفاده خواهم کرد

آش انار

ارسال شده توسط آشپزباشی

مواد لازم:

برنج=1 پیمانه (200 گرم)

سبزی آش (تره - جعفری- گشنیز- نعناع) =1 کیلو

لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده =3 تا 4 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده = نیم کیلو

انار = 2 کیلو (یا رب انار نصف پیمانه)

گلپر= یک تا دو قاشق سوپخوری

روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل=به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می‏ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می‏شوییم و داخل لپه میریزیم میگذاریم برنج کاملن بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‏کنیم، ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم، بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می‏نماییم و می‏شوییم و خرد می‏کنیم، به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می‏کنیم و آش را در ظرف می‏ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم (با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر