۱۳۸۷ اسفند ۲۵, یکشنبه

تخم مرغ شکلاتی برای عید سعید پاک

تخم مرغ شکلاتی برای عید سعید پاک

مواد لازم

یک چهارم پیمانه کره یا مارگارین

یک چهارم پیمانه شکر قهوه‏ای

سه چهارم پیمانه پودر قند

نیم پیمانه پینات باتر یا معجون بادام زمینی

یک قاشق چایخوری وانیل

یک بسته شکلات کم شیرینی

دو قاشق غذاخوری روغن ترد کننده شیرینی

توضیح: این روغن ترد کننده شیرنی معمولن به رنگ سفید است و بیشتر برای درست کردن دونات استفاده میشود که در سوپرهای اینور آب در بسته های کوچک در سوپرها موجود است به جای این روغن که قرتی بازیش هم زیاد است میتوان از روغن سویا یا روغن نباتی هم استفاده کرد.

در یک ظرف شکر قهوه‏ای و کره را در ماکروفر به مدت یک تا یک و نیم دقیقه قرار دهید تا شکرها آب شوند و یادتان هم باشد که هر 30 ثانیه باید آن را یک همی بزنید. اگر راه دیگری هم به جز این برای آب کردن شکر و کره به عقلتان میرسد انجام دهید. هر کار میکنید بکنید ولی این شکر قهوه‏ای و کره باید با هم قاطی شوند و حل شوند.

سپس پودر قند و آن خمیر کذایی بادام زمینی و وانیل را هم به آن بیافزایید و خوب هم بزنید.

از این مایعی که درست کرده‏اید با قاشق یک چیزهایی شبیه تخم مرغ درست کنید و بگذارید کنار تا خنک شوند.

در ظرف دیگری با حرارت کم شکلات و روغن ترد کننده را آب کنید. بهتر است ظرفتان را بر روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید تا این که آن را بر روی حرارت مستقیم قرار دهید.

حالا آن تخم مرغهایی را که درست کرده بودید بندازید این تو خوب قلشان بدین تا همه جایشان شکلاتی شوند.

بعد یواش و مرتب آنها را روی کاغذ شیرینی پزی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و بگذاریدشان در یخچال تا خنک شوند. نیازی به بفرما هم نیست چون من شکلات دوست ندارم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر