۱۳۸۷ اسفند ۲۵, یکشنبه

ادویه برای ماهی به سبک آفریقایی

ادویه برای ماهی به سبک آفریقایی

340 گرم زیره
220 گرم رازیانه
110 گرم فلفل قرمز
20 گرم دارچین
8 دانه میخک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
ما به این چیزها میگیم ادویه، اما تا آنجا که میدانم هندیها میگن کالیپادر یعنی پودر کاری. در متن اصلی هم نوشته که این ادویه ها جز جدا ناشدنی غذاهای هندی و عربی است. در مورد هندیها راست میگه اما در مورد عربها چرت میگه. عربها ادویه شان کجا بود؟ اصلن تو اون بیابونها به جز خار و شن مگر چیز دیگری هم پیدا میشه؟ ادویه جات آفتاب ایران را میخواهد تا خوشبو و خوش طعم شود. باری اگر خودتان بخواهید این ادویه را از مواد اولیه درست کنید سه راه برای خشک کردن ادویه ها موجوده. یا سه چهار روز آنها را در زیر آفتاب ایران بگذارید، یا در فر با حرارت کم قرارشان دهید و یا در ماهیتابه آنها را تفت دهید که این یکی از همه سخت تره باید همین جور همشان بزنید تا نسوزند. اما بهترین راه این است که این ادویه‏ها را از مواد دومیه درست کنیم یعنی خشک شده و پودر شده شان را از فروشگاهها بخریم و با هم قاطی کنیم و خودمان را هم درد سر ندهیم.
پس از این که مواد گفته شده را با هم مخلوط کردید در یک شیشه یا قوطی بریزید که هوا نگیره و هر بار دو قاشق سر خالی آن را برای یک کیلو ماهی استفاده کنید.
اگر خوشمزه شد، بگویید تا خودم هم آن را درست کنم

۲ نظر:

  1. ??pas baghiyye ghazaha kojan?

    پاسخحذف
  2. بقیه ندارد
    این ادویه‏اش بود
    ماهی تازه بخر درست کن میشود بقیه‏اش

    پاسخحذف