۱۳۸۸ فروردین ۲, یکشنبه

لرزونک هفت طبقه

لرزونک هفت طبقه

اگر نمیدانید لرزانک چیست از قدیمیها بپرسید. به هر رو لرزونک همین دسر ژله امروزی است

این دسر هفت طبقه است و بچهایی که ژله دوست داشته باشند، عاشقشند و انهایی هم که ژله دوست ندارند بعدار این که مزه کردند باز هم دوست نخواهند داشت

برای آماده شدن یک شب باید صبر کرد همینجوری نمیشه هول هولکی درست کرد و گذاشت سر میز. باید صبر و حوصله به خرج داد

مدت زمانی که برای تهیه آن نیاز دارید خیلی کم است. بیست دقیقه برای پیدا کردن خرت و پرتها از توی کمدهای آشپزخانه و ده دقیقه هم پختن لازم دارد. وسطای کار هم کمی الافی دارد اما به خوردن و لذت بردنش میارزد

مواد لازم

چهار بسته ژله‏های مختلف سه اونسی مثل ژله آلبالو، انار،لیمو، و پرتقال

یادتان باشد هر پیمانه 8 اونس هست و هر اونس را هم از جدول بغل استفاده کنی میبینی چند گرم است

چهار پیمانه آب جوشیده

دو و نیم پیمانه آب سرد

دو بسته ژله بی مزه یعنی ژله معمولی و ساده

دو پیمانه شیر

یک پیمانه شکر

دو پیمانه سرشیر

دو قاشق چای خوری هم وانیل

چند عدد تخم مرغ

یک بسته آرد

طرز تهیه

ژله آلبالو و یا انار را در با یک پیمانه آب جوشیده و نیم پیمانه آب سرد قاطی کنید و در قالبی که میخواهید این دسر را در آن درست کنید بریزید. بهتر است که انداره آن حدود 30 سانتیمتر باشد و ارتفاعش زیاد. اگر از ظرف غیر تفلون استفاده میکنید بهتر است بدنه آن را کمی با اسپری روغنی، روغنکاری کنید تا ژله به ظرف نچسبد.

ظرف را در حدود سی دقیق در یخچال بگذارید تا ژله خودش را کمی بگیرد.

در یک فابلمه ژله بیمزه را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط نمایید و یک دقیقه صبر کنید، سپس شیر و شکر را به آن بیافزایید و قابلمه را روی چراغ گاز گذاشته و با حرارت کم آنقدر این مایع را هم بزنید تا شکر و ژله در شیر حل شود.

قابلمه را از روی چراغ گاز بردارید و سرشیر و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایع یک دست شود.

حدود یکو نیم پیمانه از این مایع را بر روی ژله اولیه که درست کردیم میریزیم و به همین ترتیب بسته های دیگر ژله را درست میکنیم و بر لایه‏های این دسر اضافه میکنیم

برای تزیین هم از کمی خامه یا برشهای میوه یا دانه‏های انار استفاده میکنیم.

اکنون ممکن است بپرسید با تخم مرغها و آرد چه باید کرد؟ هیچ برای این دسر نیستند و بهتر است که آنها را برای دستورهای بعدی در خانه داشته باشیم.

تا دستور بعدی روز و روزگارتان خوش

۲ نظر:

  1. عمو جواد جان
    دورت بگردم. مابه اتفاق حسین اینجا نشسته از سایت شما دیدن می کنیم. ولی حسین می گوید پس کجاست این عکس لرزانک هفت طبقه؟ حالا هفت طبقه اش پیشکش، همین یک طبقه هم لرزانک باشد ما از دیدنش بسیار گرسنه می شویم.
    با تشکر
    امضا محفوظ

    پاسخحذف
  2. fweffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

    پاسخحذف