سالاد اسفناج و سیر سرخ شده
مواد لازم برای چهار نفر
12 حبه سیر با پوست
یک پوند یا نیم کیلو برگهای کوچک و جوان اسفناج
یک سیر آجیل (75 گرم) بدون تخمه و کشمش و نخودچی. یعنی مغز بادام و گردو و فندوق و بادام هندی و پسته شامی
آب لیموی تازه یا آبلیموی یک و یک کهنه فرق نمیکنه بستگی به سلیقه دارد. به مقدار لازم
روغن زیتون مقداری
و طبق معمول نمک و فلفل به مقدار لازم
سیرها را با پوست در یک ماهیتابه آنقدر سرخ میکنیم تا به رنگ قهوهای خوشرنگ در آید. اسفناجها را در یک ظرف سالاد میریزم. فقط یادتان باشد که قبل از آن آنها شسته و خشک شده باشند. سیرهای سرخ شده را به آنها اضافه نمایید و سپس آن آجیل کذایی و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و خلاصه نوش جان. جای ما خالی.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر