۱۳۸۸ فروردین ۸, شنبه

سالاد اسفناج و سیر سرخ شده

سالاد اسفناج و سیر سرخ شده

مواد لازم برای چهار نفر

12 حبه سیر با پوست

یک پوند یا نیم کیلو برگهای کوچک و جوان اسفناج

یک سیر آجیل (75 گرم) بدون تخمه و کشمش و نخودچی. یعنی مغز بادام و گردو و فندوق و بادام هندی و پسته شامی

آب لیموی تازه یا آبلیموی یک و یک کهنه فرق نمیکنه بستگی به سلیقه دارد. به مقدار لازم

روغن زیتون مقداری

و طبق معمول نمک و فلفل به مقدار لازم

سیرها را با پوست در یک ماهیتابه آنقدر سرخ میکنیم تا به رنگ قهوه‏ای خوشرنگ در آید. اسفناجها را در یک ظرف سالاد میریزم. فقط یادتان باشد که قبل از آن آنها شسته و خشک شده باشند. سیرهای سرخ شده را به آنها اضافه نمایید و سپس آن آجیل کذایی و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و خلاصه نوش جان. جای ما خالی.





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر