۱۳۸۹ دی ۱۱, شنبه

نرگسی

نرگسی

مواد لازم

اسفناج شسته و پاک شده نیم کیلو(1 بسته)

تخم مرغ شش عدد

سیر دو – سه حبه

روغن زیتون غذایی برای سرخ کردن دو قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

در یک ماهیتابه سیرها را که هر کدام را به دو قسمت کرده ایم کمی تفت میدهیم و سپس اسفناجهای پاک شده و شسته شده را به سیرها اضافه میکنیم. اندازه اسفناجها بستگی به خود شما دارد که چقدر آنها را خرد کنید. کمی که اسفناجها سرخ شد و از آب افتاد تخم مرغها را بر روی آنها میشکنیم و صبر میکنیم تا تخم مرغها ببندند. اگر دوست دارید میتوانید آنها را برگردانید تا حسابی یک استیک تخم مرغ داشته باشید

یادتان باشد پس از این که تخم مرغها را روی اسفناجها شکستید، نمک و فلفل روی آن بپاشید تا خوشمزه شود

این یک صبحانه عالی برای روزهای تعطیل است

نوش جان

۱ نظر:

  1. عمو جواد
    کمی دستور غذای ایرانی معمولی بذار:
    مثلا خورشت بادمجون
    یا خورشت قیمه معمولی

    پاسخحذف