۱۳۸۹ دی ۲۶, یکشنبه

چاشنی سنتی نروژی برای گوشت

چاشنی سنتی نروژی برای گوشت

کلم قرمز کوچک 1 عدد

پیاز متوسط یک عدد

سیب ترش چهار عدد

روغن یا کره برای سرخ کردن یکی دو قاشق

میخک یا زیره یا رازیانه هرکدام را که دوست داشتید. میخک چند دانه زیره یا رازیانه یک قاشق مربا خوری.

دو قاشق غذا خوری شکر

سرکه یا آب لیمو ¾ استکان

نمک و فلفل به مقدرا لازم. این به مقدار لازم هم دردسری شده. یک کمی برای مزه اش

کلم و سیب و پیاز را به شکل نوارهای باریک خرد کنید و همه را با هم در قابلمه ای که از پیش روغن را در آن داغ کرده اید بریزید. اگر سیبها را پوست بکنید خیلی بهتر است، همینطور پیاز را، با پوست خوشمزه نمیشه.

یک همی بزنید و نمک و فلفل و یا میخک یا زیره یا رازیانه را هم اضافه کنید

این چاشنی تقریبن یک ساعت احتیاج دارد تا جا بیافتد. در خلال این یک ساعت سرکه یا آبلیمو را هم میتوانید اضافه کنید.

این چاشنی را بصورت سرد و با گوشت خوک میخورند، با بوقلمون هم بد نمیشه.

میتوانید آماده آن را از سوپرمارکت هم بخرید. اما وقتی خودتان آن را تهیه میکنید میدانید هم تمیز است و هم هیچ گند و آشغالی ندارد




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر