۱۳۸۹ دی ۹, پنجشنبه

خوراک کنگر فرنگی (آرتیشیو)




خوراک کنگر فرنگی (آرتیشیو)

مواد لازم برای هر نفر

یک قاشق غذا خوری کره راستکی

یک عدد هویج فرنگی متوسط

یک حبه سیر

به اندازه نصف قاشق غذاخوری تلخون و ریحان خشک. اگر گیرتان آمد تازه

یک نصفه فلفل دلمه قرمز

نصف کدو با پوست

دو عدد گنگرفرنگی (چون تازه اش همیشه گیر نمیاد کنسروش قبوله)

یک قاشق چایخوری آب لیمو

و نمک و فلفل به مقدرا لازم

هویج و فلفل دلمه و کدو را خوب بشورید، هویجها را پوست بکنید و همه را بث شکل خلال ببرید

در یک ماهیتابه کره را آب کنید و سیر را که خورد کرده اید به همراه تلخون و ریحان در آن بریزید. یک همی بزنید و هویجها را اضافه کنید. یک کم که سرخ شدند فلفل دلمه را اضافه کنید و پس از کمی سرخ شدن کدوها را در ماهیتابه بریزید. نمک و فلفل را هم بریزید و آب لیمو را به این مواد اضافه کنید و به هنگام سرو کردن برای هر نفر دو یا سه عدد کنگر فرنگی روی این مواد بگذارید.

این غذا حتا با برنج هم خوشمزه است

نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر