۱۳۸۹ آذر ۱۲, جمعه

چیکن آدوبو

چیکن آدوبو

یک خوراک مرغ فیلیپینی

مرغ یک عدد

دو – سه حبه سیر

یک دسی لیتر آب

یک دسی لیتر سس سویا

فلفل سیاه درسته 5 مثقال یا معادل یک قاشق غذاخوری

برگ بو در حدود دو سه برگ

سه قاشق غذا خوری سرکه

کمی روغن یا کره

زنجبیل دو برش البته به دلخواه

سیرها را خورد کنید و در کمی روغن تفت بدهید. امیدوارم که مرغ را از قبل تمیز کرده باشید و به قطعه های کوچک تقسیم کرده باشید، اگر نه این کار را انجام دهید اما سیر را از روی چراغ بردارید که نسوزد.

تکه های مرغ را در قابلمه ای که سیرها را سرخ میکنید بریزد و کمی تا اندازه ای سرخ کنید، اگر زنجبیل هم دوست دارید آن را به همراه سس سویا و فلفل سیاه و برگ بو و سرکه و آب به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید و پس از جوش آمدن زیر آن را کم کنید تا به دل بپزد. پس از حدود چهل و پنج دقیقه خوارکتان آماده است. این خوراک را به همراه برنج میخورند

نوش جانتان


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر