۱۳۸۹ آذر ۱۴, یکشنبه

لبو


لبو
چغندر در حدود سه یا چهار عدد
شکر نیم کیلو
آب سه لیوان

چغندرها را شسته و پوست بگیرید. برای تمیزیش میگم وگرنه با پوست هم میتوانید بپزید.
در یک قابلمه تمیز چغندرها و آب و شکر را بریزید زیرش را روشن کنید تا جوش بیاید، سپس زیر آن را کم کنید و بگذارید سه چهار ساعت برای خودش بپزد. اگر چشیدید و دیدید که شکرش کم است میتوانید به دلخواه مقدار دیگری شکر به آن اضافه کنید. البته اگر به جای شکر از نی شکر و یا یک چغندر قند استفاده کنید خیلی بهتر و خوشمزه تر خواهد بود
میتوانید آن را خالی بخورید یا در سالاد استفاده کنید.
جایتان خالیست.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر