۱۳۸۸ فروردین ۲۵, سه‌شنبه

نان پنجره‏ای




نان پنجره‏ای
مواد لازم
تخم مرغ 5 عدد
آرد 2 دسی لیتر
شیر گاو 2 دسی لیتر
نشاسته نیم دسی لیتر
گلاب نیم دسی لیتر
پودر قند
هل ساییده

تخم مرغها را در ظرفی شکسته بهم میزنیم. تذکر: ظرف نباید شکسته باشد، ظرف سالم باشد تخم مرغها را در آن بشکنید.
نشاسته را در گلاب خیس کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
شیر و آرد را هم کم کم اضافه میکنیم. اگر وقت ندارید، یک دفعه هم میشود اضافه کرد، و خوب به هم میزنیم تا همه با هم مخلوط شوند.
در یک قابلمه روغن فراوان ریخته و روی اجاق میگذاریم تا حسابی گرم شود، قالب نون پنچره‏ای را هم درآن قرار میدهیم تا داغ شود، سپس قالب را در مایه نان پنجره‏ای میزنیم و آن را در روعن فرو میبریم. یادتان باشد که قالب را در مایع غرق نکنید. تا نزدیک سطح بالایی قالب. وگرنه مایع به آن میچسبد و وقتی آن را در روغن فرومیبرید جدا نمیشود. البته بعد از این که چهار پنج تای اولی را خراب کردید گوشی دستتان میآید که چکار باید بکنید.
پس از سرخ شدن بهتر است که آنها را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا خوب روغنش گرفته شود. روغن زیادی خوب نیست.
پس از این که این نانها سرد شدند، آنها را در ظرفی چیده و بر روی آنها مخلوط پودر قند و هل ساییده شده میپاشیم.درست کردنش کمی سخته ولی لامذهب خوشمزس. نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر