۱۳۸۸ فروردین ۱۷, دوشنبه

خوراک میگوی مکزیکی

خوراک میگوی مکزیکی

مواد لازم
یک و نیم پوند میگوی تازه پاک شده. یک و نیم پوند میشود تقریبن سه چارک و یا 750 گرم.
3 قاشق آب لیموی تازه.
نصف قاشق یالوپنو خرد شده. (فلفل مکزیکی، از اون تند تندهایش که پدر صاحب بچه را درمی‏آورد)
یک ذره زیره ساییده شده. از نصف قاشق چایخوری هم کمتر.
دوتا قاشق روغن زیتون
یک عدد لیموی ورقه ورقه شده.
یک آوکادوی بزرگ. حدود 8 اونس یعنی نیم پوند یعنی یک چیزی در حدود 250 گرم
دو عدد پیاز کوچک قرمز خوش رنگ حلقه شده
یک بسته چیپس تورتیلا
سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
و طبق معمول نمک و فلفل به مقدار لازم برای عطر و طعمش

آبلیمو و یالوپنو و گرت زیره و نمک و فلفل را با هم قاطی میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
میگوها و ورقه های لیمو را در ظرفی میریزیم و آنقدر آب اضافه میکنیم تا روی آنها را کاملن بپوشاند و اجاق را روشن میکنیم تا آب جوش بیاید. به محض جوش آمدن اجاق را خاموش میکنیم و سه دقیقه صبر میکنیم. بعد آب میگوها را خالی میکنیم و بلافاصله آنها را داخل آب یخ یا آب خیلی سرد میریزیم و بلافاصله هم آنها را از آب درمی‏آوریم. البته میتوانید به جای این که میگوها را از آب درآورید، آب را خالی کنید. به حال من فرقی نمیکند، هرجور که خودتان دوست دارید. ولی میگوها نباید در آب سرد بمانند. چون آب سرد را به خودشان میکشند و آبکی میشوند.
آوکادو را پوست بکنید و آنها را هم به اندازه دلخواه ورقه ورقه نمایید. هرچه نازکتر ببرید بیشتر به نظر میرسد. آوکادوها را به همراه پیاز حلقه شده به میگوها اضافه میکنیم و سسی را که آماده کرده بودیم برروی اینها میریزیم. من جای شما باشم یکی دوتا حبه سیر هم حسابی خرد و له میکنم و به سسم اضافه میکنم.این غذا سرد سرو میشود و میتواند برای چند ساعت هم در یخچال بماند. گشنیزهای خرد شده را برروی ظرف میگویمان میریزم و با چیپس تورتیلا یا اگر خواستید با نون بربری سرو و نوش جان کنید. آخی جای من هم خالی.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر