۱۳۹۰ فروردین ۷, یکشنبه

سس سالسا (مکزیکی)

سس سالسا (مکزیکی)

4 عدد فلفل یالوپنو (از آن فلفل تندهای مکزیکی)

1 عدد پیار متوسط

5 حبه سیر

1 قاشق مربا خوری شکر

1 قاشق مربا خوری نمک

1 قاشق غذاخوری مخلوط گلپر، زیره، و تخم گشنیز

3 عدد گوجه فرنگی متوسط

1 فلفل دلمه متوسط

1 قوطی کنسرو گوجه

1 تا دو قاشق گشنیز خورد شده

چند برگ ریحان تازه و چند برگ هم نعنای تازه

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

فلفلها و فلفل دلمه و گوجه فرنگیها را یا در فر و یا در روی آتش کباب کنید و کمی که کباب شد، پوست آنها را گرفته به همراه بقیه مواد در مخلوط کن بریزیر و هم بزنید. یادتان باشد که سیر و پیاز را قبل از این که در مخلوط کن بریزید، پوست بکنید.

سس آماده است.

از این سس میتوانید به عنوان دیپ برای چیپس، گوشت و مرغ کبابی و غذاهای مکزیکی استفاده کنید

سس بسیار خوشمزه و خوش طعم و تندی است.

نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر