۱۳۸۹ اسفند ۱۵, یکشنبه

املت بادمجان یک غذای فیلیپینی



املت بادمجان یک غذای فیلیپینی


برای هر عدد بادمجان قلمی یک عدد تخم مرغ
چند جبه سیر
روغن
نمک و فلفل

ابتدا بادمجان را با همان پوستش کبابی میکنیم یا روی گاز یا روی ذغال و یا داخل فر
پس از این که بادمجان کبابی شد پوست آن را میگیریم و با پهنای چاقو یواش یواش بر روی آن میکوبیم تا پهن شود
تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل خوب هم میزنیم و در یک بشقاب تو گود میریزیم و بادمجان را به آن اضافه میکنیم
با پهنای چاقو به دو سه جبه سیر ضربه میزنیم تا له شود و آنها را در ماهیتابه‏ای که کمی روغن یا کره ریخته‏ایم میریزیم. پس از این که سیرها قهوه‏ای شد سیرها خارج میکنیم و بادمجان آغشته به تخم مرغ را در ماهیتابه میگذاریم. پس از چند دقیقه که هر دو طرف بادمجان سرخ شد، دارای یک غذای خوشمزه شده اید.
نوش جان



۱ نظر: