املت بادمجان یک غذای فیلیپینی
برای هر عدد بادمجان قلمی یک عدد تخم مرغ
چند جبه سیر
روغن
نمک و فلفل
ابتدا بادمجان را با همان پوستش کبابی میکنیم یا روی گاز یا روی ذغال و یا داخل فر
پس از این که بادمجان کبابی شد پوست آن را میگیریم و با پهنای چاقو یواش یواش بر روی آن میکوبیم تا پهن شود
تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل خوب هم میزنیم و در یک بشقاب تو گود میریزیم و بادمجان را به آن اضافه میکنیم
با پهنای چاقو به دو سه جبه سیر ضربه میزنیم تا له شود و آنها را در ماهیتابهای که کمی روغن یا کره ریختهایم میریزیم. پس از این که سیرها قهوهای شد سیرها خارج میکنیم و بادمجان آغشته به تخم مرغ را در ماهیتابه میگذاریم. پس از چند دقیقه که هر دو طرف بادمجان سرخ شد، دارای یک غذای خوشمزه شده اید.
نوش جان
خوب اینقدر جوانان در غربت را زجر ندهید...
پاسخحذف